Wat bedoelen wij met een AVANT PREMIERE? Hoe verloopt een AVANT PREMIERE filmavond? Wil u een filmavond die u op het bedrijf geschreven is? Andere formules voor unieke filmavonden! Contacteer ons!

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot er zich een geschikte avant-première aandient. We stellen ook graag op maat van uw bedrijf een filmavond samen met een toepasselijke film!

U bent binnenschipper en wil uw klanten verrassen op een speciale vertoning van Titanic? U heeft een restaurant en wil als relatiegeschenk een smakelijke film als Babettes Feest of Chocolat serveren? Uw bedrijf viert een jubileum en u wil uitpakken met een film die precies even oud is? Of zag u onlangs een grappige film in de zaal en wil u die ervaring delen met uw werknemers en hun kinderen?

ElaN en The Roxy Theatre bieden u een waaier aan mogelijkheden.

Wij gaan op zoek naar een klassieker of een recente film die naadloos aansluit bij uw activiteiten, uw publiek en uw wensen. Die film zetten wij dan speciaal voor u op het programma. Wedden dat we samen een film vinden die uw bedrijf als gegoten zit?